Planbord op maat voor familie uit Brummen

adminLeave a Comment

Dit was weer zo’n hele fijne opdracht! Waarbij Favorietje niet veel beperkingen had voor dit planbord op maat. Er was een aantal elementen dat zichtbaar moest zijn (zoals de boerderij, de koe en het paard), maar verder hadden we heerlijk de vrije hand! Wil jij ook zo’n mooi planbord, kijk dan bij Premium planborden.

Premium planbord voor concept store Leuk-er bij & van Elles

adminLeave a Comment

De dames van Leuk-er bij & van Elles wilden graag dit Premium planbord om alle activiteiten rondom hun concept store te plannen: van workshop tot koopzaterdag. Hartstikke leuk om dit bord te maken en in gebruik te zien in hun mooie winkel! Bovendien zijn wij van Favorietje erg trots dat wij in deze mooie winkel onze eigen planborden mogen verkopen. Wil jij een eigen Premium planbord? Kijk dan hier.

Planbord op maat voor Rotterdamse familie (in samenwerking met Studio de Blieck)

adminLeave a Comment

Groot gepersonaliseerd planbord op maat voor Rotterdamse familie, in samenwerking met een styliste van Studio de Blieck. De familie wilde graag bepaalde elementen terugzien in de illustratie op het planbord, zoals de kersen en hun kindjes. Ook zagen de opdrachtgevers graag een aparte lijn voor de avond activiteiten en een apart gedeelte voor ’to do’. Ook maakte Favorietje diverse magneet pictogrammen als eerste voor deze familie! Inmiddels zijn ze ook te koop in de webshop.

Planbord op maat voor oudere meneer

adminLeave a Comment

Voor een oudere meneer is dit bijzondere planbord op maat gemaakt. De familie heeft dit planbord aan hem gegeven als cadeau. Hij kan op het bord bepaalde afspraken, taken en belangrijke nummers noteren (of laten noteren door de familie), zodat hij deze niet kan vergeten. Wilt u een soortgelijk ontwerp of heeft u interesse in een ander soort planbord dan wij beschikbaar hebben op de site? Wij denken graag met u mee! Neem via info@favorietje.com contact met ons op en samen bedenken we de mooiste oplossing.

Planbord op maat voor gezin uit de Achterhoek

adminLeave a Comment

Voor dit leuke gezin mocht Favorietje een planbord op maat maken. Heel erg leuk om met hen samen te werken en hun wensen en ideeën voor het planbord om te zetten in illustraties en een uiteindelijk functioneel ontwerp. Naast het planbord, mocht Favorietje pictogram magneten op maat maken, waaronder eentje van hun oppas (voor in de kolom van de kids) en eentje voor een borreltje (in de kolom van papa & mama..)! Wilt u een soortgelijk ontwerp (uiteraard met eigen, unieke illustraties), ga dan naar https://www.favorietje.com/product/mercurius-weekplanner-premium/. Voor andere ontwerpen of formaten; neem contact op met ons via info@favorietje.com. Wij vinden het … Read More

Planbord op maat in donkergroen!

adminLeave a Comment

Dit gepersonaliseerde planbord mochten wij deze keer in donkergroen afdrukken. Wij denken graag mee als klanten net iets anders willen dan wat beschikbaar is op onze site. Neem contact met Favorietje op via info@favorietje.com. Er kan heel veel! Wilt u een soortgelijk planbord bestellen met een illustratie van uw gezin of team? Ga dan naar https://www.favorietje.com/product/mars-weekplanner-plus/.